Omega Bloemwerk abonnement


Fleurige bloemen - fleurige sfeer!

Omega Bloemwerk creëert, aangepast aan uw persoonlijke wensen, bloem arrangementen die zorgen voor een exclusieve sfeer en levendigheid in uw interieur. Elke week, elke twee weken of eenmaal per maand, een sfeervol stuk of verrassend arrangement? De boeketten worden, indien gewenst, compleet in een vaas of andere ondergrond bij u afgeleverd. Het is uiteraard ook mogelijk een eigen vaas of object op te laten maken.
 
De boeketten en arrangementen worden vervaardigd in onze eigen binderij. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit bloemen die rechtstreeks van de veiling komen. Dus altijd gegarandeerd vers!
Kortom, met een Omega Bloemwerk abonnement hebt u iedere maand of met de seizoenen mee een verrassend bloemstuk passend in uw interieur.

Het abonnement is direct aan te vragen en maandelijks weer opzegbaar. Hebt u specifieke wensen omtrent de soorten bloemen, de abonnementsperiode of de inhoud van het abonnement, maak het ons kenbaar. Wij maken dan conform uw wensen een abonnement op maat.